• Raalantie 353, 01900 Nurmijärvi

Toimitilarakentamien - Rakennusliike Tekson Oy

Tasokasta toimitilarakentamista

Yhteydenotto -> Ota yhteyttä

Palaveri asiakkaan kanssa asiakkaan -> toiveiden kuuleminen

Tarjous -> Teemme juuri sinulle räätälöidyn tarjouksen -> Sopimuksen luonti

Avaimet käteen -> Muutto uuteen halliin

Toimitilarakentaminen alkaa yleensä suunnitteluvaiheella, joka voi sisältää arkkitehtonisen suunnittelun, tilasuunnittelun, rakennesuunnittelun ja sähkö- ja LVIA-suunnittelun.

Tämä vaihe kattaa itse rakentamisen, joka voi sisältää perustusten rakentamisen, runkorakenteiden asentamisen, julkisivujen rakentamisen, sisätilojen viimeistelyn ja lopullisen valmiiksi saattamisen.

Monet toimitilarakennukset vaativat myös sisustussuunnittelua ja toteutusta, mukaan lukien tilojen kalustaminen ja sisustaminen, valaistuksen suunnittelu ja toteutus sekä muiden sisustuselementtien asentaminen.

Toimitiloissa tarvitaan usein erilaisia teknisiä järjestelmiä, kuten sähkö-, lämpö-, ilmanvaihto- ja tietoliikennejärjestelmiä. Näiden järjestelmien suunnittelu ja asennus ovat osa toimitilarakentamista.

Toimitilarakentamiseen voi sisältyä myös korjaus- ja kunnostustöitä olemassa oleviin tiloihin, kuten remontteja, laajennuksia tai tilojen muutostöitä uusiin käyttötarkoituksiin.

Toimitilarakentaminen vaatii usein erilaisten lupien ja viranomaishyväksyntöjen hankkimista ennen rakentamisen aloittamista. Tähän voi kuulua kaavoitus- ja rakennusluvat sekä mahdolliset ympäristövaikutusten arvioinnit.